De ogen zijn het toetsenbord van de hersenen en met bepaalde oogbewegingen krijg je grip op de bedrading van het brein. Hiermee kunnen trauma´s letterlijk en figuurlijk worden ontzenuwd. Mind Eye Power is niet persé alleen gericht op traumabehandeling maar kan ook ingezet worden om ongezonde overlevingsmechanismen te ontkoppelen en te overschrijven.


Je zult ervaren dat het mogelijk is om oude pijn, angsten en houvasten moeiteloos achter je te laten. Dit geeft ruimte aan ongekend potentieel. Met Mind Eye Power worden op een eenvoudige, doeltreffende en snelle manier diepgaande en blijvende effecten bereikt. Het mooie is dat je niet alleen een probleem oplost. Je krijgt antwoorden op levensvragen en je creëert een nieuwe, ondersteunende en meer gezonde levenshouding.


Er vindt een verschuiving plaats;
van actueel trauma naar herinnering.
van probleem naar levensles.
van stress naar evenwicht.
van angst naar vertrouwen.
van een staat van verdediging naar een staat van groei.


Met Mind Eye Power kunnen op een milde, eenvoudige en effectieve wijze diepgaande verandering in hardnekkige overtuigingen, onverwerkte emoties en (gevolgen van) trauma worden bewerkstelligd. Dit doen we met oogbewegingen en geestkracht (gerichte aandacht en intentie).
De oogbewegingen in combinatie met de juiste mindset geeft de methode zijn krachtige werking. Op deze manier kunnen oude houvasten en patronen worden los gelaten en vorm gegeven aan wat je werkelijk verlangt. In ‘een ogenblik’ schakel je van een staat van verdediging naar een staat van groei.
Je maakt kennis met de diepere lagen van je brein en de samenwerking met de ‘buikhersenen’, het intelligente hart en het geheugen van de cellen. De verbinding tussen hoofd-hart en buik in combinatie met de oogbewegingen geeft toegang tot een indrukwekkend zelfhelend vermogen.

 

Wil je hier meer informatie over lezen kijk dan op www.mindeyepower.nl de website van Jacqueline Venbrux, ontwikkelaar van de Mind Eye Power methode