Op deze pagina heb ik verwijzingen geplaatst naar extra informatie over : 

 

Op de homepage heb je al kunnen lezen dat legio klachten en belemmeringen veelal een gevolg zijn van stress. Op deze pagina licht ik deze kort toe, alsmede de wezenlijke invloed van stress op de bloedvoorziening in ons lichaam. Ook benoem ik de meest relevante gevolgen van stress op onze body en mind. Klik hier voor de pagina.

Effortless Coaching is zeer krachtig en effectief omdat het bouwt  op de doorbraak van de nieuwe weten-schappen en het daaruit voortgekomen nieuwe mensbeeld, dat naadloos aansluit bij tijdloze wijsheden. De grote praktische voordelen die daaruit ontstaan zijn een veel lichter beeld van de dagelijkse werkelijkheid en veel krachtiger methoden dan voorheen om obstakels te overwinnen en oude programmeringen te veranderen. klik door voor meer info.

De ogen zijn het toetsenbord van de hersenen en met bepaalde oogbewegingen krijg je grip op de bedrading van het brein. Hiermee kunnen trauma´s letterlijk en figuurlijk worden ontzenuwd. Mind Eye Power is niet persé alleen gericht op traumabehandeling maar kan ook ingezet worden om ongezonde overlevingsmechanismen te ontkoppelen en te overschrijven. klik hier voor meer info.

Het is mogelijk dat we tijdens jouw groeiproces tegen één of meer belemmeringen aanlopen. Het zijn je oude remmingen en overtuigingen die onderbewust zijn en zich weinig aantrekken van jouw bewust gekozen nieuwe koers! We kunnen deze onderbewuste obstakels in vier typen beschrijven: je dagelijkse stress, je onderbewuste overtuigingen en gewoontes, je nooit verwerkte emotionele ervaringen en je onbekende bronnen van onverklaarbare angsten. Klik hier voor meer info.

Met regelmaat deel ik berichten aangaande persoonlijke groei en moeiteloos leven op Social Media. Op deze pagina staan alle blogs die ik tot nu toe heb gemaakt. Indien je mij hierop wilt volgen, kun je de links gebruiken op mijn contactpagina. Klik hier voor meer info.

In Nederland zitten we ten opzichte van andere Europese landen gemiddeld het meest op een dag, zo’n 8,7 uur. Maar daar staat dan weer tegenover dat we ook het meeste bewegen van alle Europeanen. En dan ook nog eens vooral voor ons plezier. Andere motieven om te bewegen zijn een fitter gevoel en ontspanning. Graag zet ik de voordelen van een regelmatige wandeling voor je op een rij. Klik hier voor meer info.