Mijn naam is Douwe Algra, woonachtig in Nieuwegein.

Tijdens mijn al best lange carriere in het bankwezen heb ik vooral leidinggevende en consultant functies uitgeoefend. Ik haal daarbij veel energie uit het behalen van de (team)resultaten, bouwen aan het team en het één op één "coachen" van en sparren met mensen. Mensen motiveren en stimuleren te groeien, opbouwende feedback geven en nieuwe inzichten laten opdoen. 

Het is mijn passie mensen te helpen bij hun persoonlijke groei. 

Belemmeringen overwinnen, op weg naar een Vrij uit Leven. 

Ik heb me extra kunnen bekwamen in het mooie coach-vak en de beroepsopleiding Holistic Life Coaching gevolgd bij het Effortless Coaching instituut, als ook de opleiding MEP Practitioner bij Jacqueline Venbrux, ontwikkelaar van de Mind Eye Power methode. Met deze nieuwe kennis en vaardigheden, mijn jarenlange coaching ervaring én mijn passie help ik graag een ieder die nú écht iets wezenlijks in zijn/haar leven wil veranderen. Samen met jou maak ik graag deze mooie en bijzondere reis. 

 

Ik zou je in ieder geval van harte willen uitnodigen voor de ontdekkingssessie. Deze is kosteloos en geheel vrijblijvend. Het zal je mooie inzichten geven waar je zelf verder mee kan, of wanneer je dat wilt, waar ik je bij kan helpen. 

Veranderen voelt vaak zo makkelijk nog niet. Het is ook wel een uitdaging natuurlijk. Vaak willen we zaken veranderen die we al jaren en jaren gewoon zijn te doen. We zijn het zo gewend. Daarbij krijgen we het idee dat we zaken moeten doorbreken of overwinnen. Het eerste kleine stapje van veranderen is weten en vooral voelen dat je het echt wil! Het anders naar zaken, uitdagingen of zelfs naar het leven te kijken, dragen wezenlijk bij aan het veranderingsproces.

"Veranderen is groter denken dan je huidige situatie en dat je

die gedachte sterker kunt maken dan je huidige realiteit!"