Coaching traject

Als je het gevoel hebt dat ik je kan helpen, gaan we samen aan de slag in een coaching traject. We werken op gelijkwaardige basis (co-active), samen. Zonder oordeel luister ik naar je en denk ik met je mee. Samen gaan we ervoor jouw doelen te bereiken. 

Ik begeleid jou in jouw proces naar een vrij uit leven. Een coaching traject duurt gemiddeld drie maanden. Langer kan ook. Net wat nodig en gewenst is. We zien elkaar om de week circa twee uur en, wanneer gewenst, vaker. Buiten de sessies om ben ik altijd bereikbaar voor je.

In de praktijk, thuis of in de natuur

Ik heb een praktijkruimte aan huis, waar we in alle rust aan jouw doelen kunnen werken. Indien je dat prettig vind is het in overleg ook mogelijk dat we de coaching bij jou thuis doen. Ook is het mogelijk enkele afspraken tijdens een wandeling in de natuur in te plannen. Klik hier voor meer informatie over de voordelen van wandelen.

Samen groeien

In overleg is het mogelijk om, indien je dat wenst, met iemand anders samen (partner, familie lid) een coaching traject te volgen. Het is mooi om samen de nodige inzichten te krijgen. In jezelf, maar ook in elkaar!

Zakelijk

Voor de zakelijke markt zijn er specifieke programma's voor persoonlijke groei en duurzame inzetbaarheid van leidinggevenden en medewerkers. Klik hier voor meer informatie. De site speciaal voor de zakelijke markt is nog onder constructie. Zodra deze gereed is, zal ik hier de betreffende link plaatsen. Indien u meer informatie wenst of gebruik wilt maken van een gratis informatie gesprek bij u op kantoor, neem dan vooral contact met mij op en laat uw vraag of verzoek achter. Klik hier voor contact.